خواص و مضرات کنجد

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص و مضرات کنجد

از نظر طب قدیم ایران کنجد گرم و تر است. کنجد بسیار مغذی است و در اکثر کشورهای فقیر بعنوان جانشین گوشت بکار می رود.
• برای چاق شدن و تقویت نیروی جنسی موثر است.
• برای رفع قولنج کنجد را آسیاب کرده و با سرکه مخلوط کنید و به مقدر نصف وزن کنجد، مغز بادام پوست کنده را بآن اضافه کنید آنها را پودر کنید و هر روز بمقدار یک قاشق سوپخوری از آن بخورید.
• کنجد گرفتگی صدا را از بین می برد.
• نرم کننده معده و روده است.
• کره کنجد که در کانادا بنام تاهیتی معروف است و شبیه دره می باشد غذای خوبی برای رشد بچه هاست.
• برگ کنجد را اگر به سر بمالید باعث رشد و سیاهی موی سر می شود.
• نرم کننده معده و روده هاست.
• کنجد فشار خون را کاهش می دهد.
• کنجد ضد رماتیسم است.
• برای رفع ناراحتی کیسه صفرا مفید است.
• دم کرده برگ کنجد اسهال خونی را برطرف می کند.
• روغن کنجد برای رفع تنگی نفس و سرفه خشک و زخم ریه مفید است.
• روغن کنجد سوزش ادرار را رفع می کند.
• کنجد با همه خواصی که درد برای معده ای ضعیف مناسب نیست زیرا ثقیل الهضم است. اینگونه اشخاص باید آنرا با عسل و سرکه بخورند.
مضرات :
کنجد با همه خواصی که دارد، برای معده های ضعیف مناسب نیست زیرا ثقیل الهضم است. اینگونه افراد بهتر است روغن کنجد را با عسل و سرکه بخورند.
مصرف کنجد برای گروه های خونی O و A  بلامانع بوده و برای گروه های خونی B و AB مضر می باشد.
توجه داشته باشید که در بیماران قلبی، کنجد قطع و به روغن زیتون تبدیل گردد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *