خواص هلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص هلو

هلو، میوه بومی چین است اما در سراسر جهان به ویژه کشورهایی که دارای آب و هوای خنک است، کشت می شود.
• این میوه غنی از ویتامین A، پتاسیم و مواد مغذی دیگری است.
• شکوفه های هلو خاصیت مسکن دارد و برای کودکان بی قرار مفید است. شکوفه ها را با آب شکر و عسل بجوشانید.
• خاصیت ادرارآور و مسهل آن عملکرد کلیه و مثانه را بهبود می بخشد.
• با تقویت سیستم ایمنی به طور طبیعی از بدن محافظت می کند.
• هلو برای حفظ سلامت پوست مفید است.
• بیماری های عفونی را درمان می کند، میزان کلسترول را پایین می آورد، مانع از بروز بیماری های قلبی عروقی و کم خونی می شود.
• فسفر موجود در هلو، از سلول های عصبی محافظت می کند، بنابراین به درمان بیماران روان رنجور کمک می کند.
• از آنجا که لایه اضافه چربی را از بین می برد، مصرف آن به افرادی که رژیم می گیرند، توصیه می شود.

• مصرف ناشتای این میوه، عملکرد روده ها را تنظیم و کنترل می کند.

توجه داشته باشید که مصرف هلو بر اساس کتاب های ” زندگی مناسب بر اساس گروه خونی ” و ” تغذیه مناسب بر اساس گروه خون “، برای هر چهار گروه خونی OABAB بلامانع است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *