خواص تمشک

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص تمشک

تمشک سرشار از ویتامین های C و K است. بنابراین برای تنظیم اوره و فشار خون مفید است.
تمشک به علت دارا بودن اسید سالیسیلیک ، برای تسکین درد بسیار موثر می باشد. تمشک باعث علاج یبوست شده و مخلوط آن با آب برای رفع تب مفید است.
تمشک خون را قلیایی می کند و قند آن برای افراد مبتلابه مرض قند یا دیابت مفید است.
تمشک خون را تصفیه می کند وبرای کسانی که به روماتیسم مبتلا هستند، بسیار مفید است.
جوشانده ۲۵ گرم از برگ های تمشک برای درمان انسداد مجاری ادرار مفید است.
تمشک عرق آور است بنابراین بهترین زهکش سوراخ های پوست می باشد.
توجه : مصرف تمشک برای تمامی گروه های خونی O, A ,B ,AB بلامانع است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *