آیا مصرف کینوا برای بیماران دیابتی مفید است؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

آیا مصرف کینوا برای بیماران دیابتی مفید است؟

ابتدا توضیح می دهیم دیابت چه نوع بیماری است.

دیابت یک اختلال در سوخت ساز بدن است. هنگامی که ما غذا می خوریم غذاها تجزیه شده و گلوکز مورد نیاز بدن ما را فراهم می کنند.

برای این که گلوکز وارد خون ما شود و توسط بدن مورد استفاده قرار گیرد بدن ما نیاز به هورمون انسولین دارد. هورمون انسولین را پانکراس تولید می کند.

در افراد با متابولیسم طبیعی انسولین کافی در بدن ترشح می شود تا گلوکز مورد نیاز را به خون برساند. کسانی که از بیماری دیابت رنج می برند بدن آنها بسیار کمتر و یا اصلا انسولین تولید نمی کند.

۳ نوع دیابت وجود دارد

دیابت نوع یک که در تولید انسولین به مقدار کافی نیست. در این نوع از دیابت تخریب سلول ها در پانکراس اتفاق می افتد.

پانکراس هیچ انسولینی را ترشح نمی کند و کسانی که از این نوع بیماری رنج می برند نیاز به انسولین برای بقای خود دارند.

دیابت نوع دو رایج ترین نوع دیابت است و ۹۰% از افراد مبتلا به این بیماری، دیابت نوع دو  دارند.

معمولا افرادی که از این بیماری رنج می برند افراد چاق-افرادی با سابقه خانوادگی-افرادی که ورزش نمی کنند و افرادی با مریضی های خاص دیده می شود.

کینوا ارگانیک سفید ۲۵۰ گرمی

کینوا سفید ارگانیک

کینوا و دیابت

کینوا به نفع افراد مبتلا به دیابت عمل می کند.

کینوا باعث کنترل اشتها می شود و این به نفع بیماران مبتلا به دیابت است، زیرا اکثر بیماران مبتلا به دیابت چاق هستند، کینوا باعث کاهش وزن آنها شده و راهی برای درمان آنهاست.

کینوا – که انواع مختلف آن در کشور پرو یافت می شود – طبق مطالعات انجام شده یک دانه عالی برای مدیریت دیابت نوع دو است.

غلات کامل – علاوه بر میوه ها، سبزیجات، پروتئین بدون چربی و چربی های اشباع نشده – پایه و اساس یک رژیم غذایی دیابتی سالم است و از آنجا که بهترین رژیم برای بیماران دیابتی غلات بدون گلوتن است، لذا کینوا بهترین انتخاب است.

فیبر موجود در غلات سبوس دار قند خون را افزایش نمی دهد، می تواند به شما کمک کند وزن سالم خود را حفظ و از مبتلا شدن به سایر بیماری های مزمن جلوگیری کنید.

وزارت کشاورزی ایالات متحده همه را تشویق می کند که نیمی از سهمیه غلات مصرفی در رژیم غذایی خود را به این غله سودمند تبدیل کنید.

کینوا آسان به طبخ و خوش طعم است و شما می توانید از آن به عنوان یک رژیم غذایی دیابتی سالم از طریق روش های گوناگون ترکیب و مصرف نمایید. از آنجا که بیماران مبتلا به دیابت باید مراقب رژیم غذایی خود باشند.

در این جا یک دستور غذایی خوشمزه مراکشی را که با کینوا پخته می شود را آموزش می دهیم.

  • ۱۷۰ گرم کینوا
  • ۲۴۰ میلی لیتر آب مرغ  یا گوشت
  • ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون
  • ۱۶۰ گرم پیاز قرمز خرد شده
  • نصف قاشق چای خوری زیره
  • نصف قاشق چای خوری دارچین
  • ۲۵ گرم بادام
  • ۴۰ گرم کشمش
  • زردچوبه و زنجبیل به مقدار لازم
  • مقداری نعناع (دلخواه)

خواص کینوا ارگانیک OAB

طرز تهیه: 

کینوا را در داخل قابلمه همراه با آب مرغ بجوشانید حداقل ۱۵ دقیقه صبر کنید تا تمام مایع جذب کینوا شود و کینواها نرم شوند.

۲ قاشق روغن زیتون را درون ماهی تابه ریخته، پیازها را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. بعد از آماده شدن زیره دارچین زنجبیل و زردچوبه را اضافه می کنیم.

بعد کشمش و بادام را به مخلوط اضافه می کنیم. حالا نوبت مخلوط کردن کینواها است.

غذای شما آماده است (آنرا گرم سرو کنید) برای چاشنی می توانید از نعناع استفاده کنید.

بنابراین باعث تعدیل میزان گلوکز خون می شود. پس نتیجه می گیریم یک وعده عالی برای بیماران دیابتی است. 

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *