آیا عسل برای آسم مفید است؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

 عسل حاوی خواص ضدالتهابی است و در درمان سرماخوردگی و آنفولانزا نقش بسزایی دارد. اما آیا عسل می تواند آسم را درمان کند؟

عسل یک درمان خانگی و معمول برای سرفه و گلودرد است و ممکن است این علائم را در افراد مبتلا به آسم کاهش دهد. عسل تولید بزاق را افزایش می دهد. عسل همچنین دارای خواص ضد التهابی است و می تواند تورم راه های تنفسی که توسط آسم ایجاد می شوند را کاهش دهد. اداره بهداشت و درمان دانشگاه کالیفرنیا، در لس آنجلس توصیه می کند که بزرگسالان ۲ قاشق چای خوری عسل را قبل از خواب مصرف کنند تا سرفه کاهش یابد.

در حالی که مصرف ۱ یا ۲ قاشق چای خوری عسل معمولاً برای بسیاری از افراد امن است، اما چند استثنا وجود دارد. با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، نوزادان زیر ۱ سال به دلیل خطر بوتولیسم نباید از عسل مصرف کنند. بوتولیسم نوعی از مسمومیت ناشی از باکتری کلستریدیوم بوتولینوم (Clostridium botulinum) است.

بوتولیسم ممکن است باعث استفراغ، مشکلات تنفسی و حتی فلج شود. این بیماری عمدتاً از خاک و مواد غذایی آلوده منتقل می شود. افراد مختلف می توانند به عسل حساسیت پیدا کنند. این حساسیت معمولاً مربوط به آلودگی عسل به گرده است  نه زهر زنبورعسل. فردی که به نیش زنبور حساسیت دارد، لزوماً به عسل حساسیت ندارد. عسل ممکن است آلوده به گرده درختان یا گیاهان دیگر باشد.

علائم واکنش آلرژیک به عسل عبارتند از: عطسه کردن، آب ریزش از چشم و بینی و آلرژی های پوستی.

اگر واکنش شدید باشد، می تواند منجر به تنگی در قفسه سینه و مشکلات تنفسی شود. یک واکنش آلرژیک شدید به اورژانس و مراقبت های فوری نیاز دارد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *