آیا زنجبیل باعث درمان نفخ می شود؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

آیا زنجبیل باعث درمان نفخ می شود؟

نفخ بر اثر جمع شدن گازهای موجود در غذاهای مختلف در معده می شود که معمولا نتیجه داشتن تغذیه نامناسب می باشد. مانند داشتن رژیم غذایی چرب یا افزایش مصرف فیبر ها به طور ناگهانی یا داشتن استرس در حین غذاخوردن. درمان های طبیعی به مانند زنجبیل می تواند باعث درمان این مشکل باشد.

فواید زنجبیل :

زنجبیل گیاهی است که در زیر زمین می روید که از آن مدت هزار سال است از آنها استفاده می کنند. از زنجبیل در ملل و فرهنگ های مختلف استفاده شده است. یونانی ها از آن برای درمان مشکلات گوارشی استفاده می کردند.
زنجبیل مشکلات گوارشی را آرام می بخشد و همچنین از تولید گاز معده برای تولید نفخ جلوگیری می کند. در یک تحقیقی ثابت شد که این گیاه معده را آرام می کند و همچنین معده را از گاز ها خالی می کند. گردش خون در معده را افزایش می دهد و از درد معده جلوگیری می کند.

میزان مصرف پیشنهادی :

برای جلوگیری از نفخ بزرگسالان روزانه ۲ الی ۳ گرم زنجبیل تازه مصرف کنند. در برخی از افراد ممکن است مصرف بیش از حد زنجبیل موجب اسهال گردد.

زنجبیل و زردچوبه ارگانیک ۱۰۰% خالص و طبیعی OAB

از آنجا که زنجبیل و زردچوبه این شرکت ارگانیک بوده و ۱۰۰% خالص و طبیعی می باشد لذا میزان مصرف آن در هر بار استفاده در تهیه غداها نسبت به زنجبیل و زردچوبه های موجود در بازار بسیار کمتر می باشد که دوست داران سلامتی در اولین بار استفاده از آن این تفاوت را به راحتی حس خواهند کرد.زنجبیل و زردچوبه ارگانیک OAB دارای طعمی غنی و سرشار از آنتی اکسیدان ها است.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *