آووکادو

مطلب را به اشتراک بگذارید

آووکادو

آووکادو یک میوه‌ی سبز یا سیاه رنگ است که بر روی درختانی همیشه سبزو در آب و هوای گرم می‌روید. منشا آووکادو آمریکای جنوبی بوده که از آنجا به نواحی دیگر دنیا راه یافته است آووکادو دارای روغنی سالم برای قلب، و همه کاره است و می‌توان از آن در انواع بسیاری از دستورات غذایی استفاده کرد. شامل بسیاری مواد مغذی دیگر نیز هست که همگی برای سلامتی مفیدند. این میوه می‌تواند بخش مغذی برنامه‌ی غذایی شما باشد.
آووکادو و سبزیجات
اگرچه آووکادو یک میوه است، اما می‌توانید در بسیاری از دستور پخت‌ها از آن بعنوان سبزی استفاده کنید. می‌توانید آنرا تکه تکه کنید و به سالادتان اظافه کنید، یا آنرا به سالاد میوه‌ تان اضافه کنید. می‌توانید آنرا با آبلیمو، گوجه فرنگی، نعناع، پیاز و نمک پوره کنید و با آن (گواکاموله)  guacamole درست کنید و آنرا با چیپس بخورید یا در ساندویچتان بریزید. حتی می‌توانید آووکادو را بصورت گرم هم مصرف کنید، بدین صورت که با روغن و لیمو مخلوطش کرده و بهمراه میگو و پاستا یا با سوپتان میل کنید .
منبع ویتامین
آووکادو دارای بسیاری از مواد مغذی مورد نیاز بدن شماست. روغن آووکادو درای ویتامین های مختلف مانند P ، C، K ، H ، E، D ، B، A می باشد . بنابراین ارزش غذایی زیادی دارد آووکادو پتاسیم بیشتری نسبت به موز دارد، که برای رشد عضلات و عملکرد اعضای بدن مفید است. حدود ۳۰ گرم آووکادو می‌تواند ۸ درصد نیاز بدن شما به ویتامین k  در روز که باعث لخته شدن خون می‌شود را جواب دهد. همچنین ویتامین C، E، و آنتی اکسیدان این میوه سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. مواد مغذی دیگری که در آووکادو یافت می‌شوند شامل فولات، ، فیبر و ویتامین B-6 است.
چربی مفید برای قلب
تقریبا هر ۳۰ گرم آووکادو دارای ۴.۵ گرم چربی اشباع نشده است. انجمن قلب آمریکا می‌گوید: این نوع چربی از آنجایی که سطح LDL یا (کلسترول) بد شما را افزایش نمی‌دهد برای سلامت قلب ضروری است، حتی با مصرف آن به جای چربی‌های ترانس یا اشباع، می‌تواند کلسترول شما را کاهش هم بدهد. یکی از مضرات خوردن بیش از اندازه‌ی آووکادو این است که چربی زیادی به بدنتان می‌رسد.نباید در خوردن آووکادو در روز زیاده روی کرد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *