آلومینیوم هیدروکساید ( Aluminum Hydroxide)

مطلب را به اشتراک بگذارید

موارد و مقدار مصرف : 
آنتی اسید، درمان هایپرفسفاتمی
بزرگسالان : از راه خوراکی، مقدار، ۵ تا ۳۰ میلی‌لیتر از سوسپانسیون، یک ساعت بعد از غذا و هنگام خواب، مصرف می‌شود، و یا ۵۰۰ تا ۱۵۰۰ میلی‌گرم از قرص ۶-۵ بار در روز ، بعد از غذا و هنگام خواب، با آب یا شیر مصرف می‌شود.
مکانیسم اثر
اثر آنتی اسید : این دارو با خنثی کردن اسید معده، اثر تحریکی مستقیم اسید را کاهش می‌دهد. این عمل pH معده را افزایش و در نتیجه فعالیت پپسین را کاهش می‌دهد.
اثر پایین‌آورنده فسفات خون: هیدروکسید آلومینیم در روده با فسفات تشکیل کمپلکس فسفات آلومینیم می‌دهد که غیر محلول و غیر قابل جذب است و از طریق مدفوع دفع می‌شود. در نتیجه ، غلظت فسفات سرم کاهش می‌یابد. به دلیل کاهش جذب فسفات، جذب کلسیم افزایش می‌یابد.
تداخل دارویی
هیدروکسید آلومینیم ممکن است جذب بسیاری از داروها، مانند تتراسایکلین، فنوتیازین‌ها (بخصوص کلرپرومازین)، داروهای ضد انعقاد کومارینی، داروهای آنتی موسکارینی ، دیازپام، کلردیازپوکساید، کینولون‌ها، آنتاگونیست‌های H2، ایزونیازید، ویتامین A، دیگوکسین، املاح آهن و فسفات پتاسیم یا سدیم را کاهش داده و در نتیجه، موجب کم شدن اثرات درمانی این داروها گردد.
این داروها را باید حداقل با فاصله دو ساعت از یکدیگر مصرف کرد.
هیدروکسید آلومینیم موجب آزاد شدن زودرس داروهای پوشش‌دار روده‌ای می‌شود. بنابراین، مصرف آنها باید با فاصله یک ساعت از یکدیگر باشد.
اثر بر آزمایشهای تشخیصی : 
هیدروکسید آلومینیم ممکن است غلظت‌های سرمی گاسترین را افزایش دهد و موجب کاهش غلظت‌های فسفات سرم گردد.
فارماکوکینتیک : 
جذب : به میزان بسیار کمی جذب می‌شود.
پخش و متابولیسم : ندارد.
دفع : از طریق مدفوع دفع می‌شود. مقداری نیز در شیر ترشح می‌شود.
موارد منع مصرف و احتیاط
موارد منع مصرف : هیچ مورد منع مصرفی ندارد.
موارد احتیاط : در بیماران دچار نارسایی کلیوی باید با احتیاط مصرف شود.
اشکال دارویی :
 Tablet, Chewable: 300mg
Suspension: 320 mg/5ml

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *